was successfully added to your cart.

Šta su Klementina radionice aromakozmetike i kome su namenjene?

  • Klementina radionice su radionice aroma kozmetike gde se na lak i zabavan način, uvek u prijatnom ambijentu, upoznajete sa čudesnim svetom aromaterapije.
  • Na radionicama se priča o upotrebi etarskih ulja u kozmetici, kao i o njihovoj psihologiji i primeni. Izrada prirodne kozmetike je zabavna, inspirativna, pristupačna, etička i prilagođena individualnim potrebama svakog pojedinca.
  • Radionice su namenjene svima koji žele da se okrenu samoodrživosti i prirodi. Kada naučite sami da pravite prirodne proizvode za negu, nećete morati više da kupujete kozmetiku sa sastavom koji više šteti nego što pomaže.
  • Na radionici ćete steći veštine koje će vam omogućiti da pravite sami kozmetiku za sebe i svoje najbliže, a možda čak budete inspirisani pa za praznike poklonite svoje aroma pakete i time date lični pečat svakom poklonu.
  • Tokom radionice ćete naučiti da pravite kozmetičke preparate prema svom tipu i stanju kože, uz upotrebu visoko-kvalitetnih ulja i sirovina. Svi proizvodi napravljeni na radionicama se pakuju u staklenu ambalažu i polaznici ih nose sa sobom.
  • Broj polaznika za svaku radionicu je ograničen, kako bih se posvetila svakom polazniku na kvalitetan način i odgovorila na sva pitanja. Na svim radionicama je obezbeđeno osveženje u vidu toplih napitaka i čajeva.

Ukoliko biste voleli da se Klementina radionice organizuju u vašem mestu pišite mi.

Pišite mi svoje utiske o radionicama

Utisci sa prethodnih radionica

Predivni mirisi, opuštajuća i prijatna atmosfera, zanimljivo, kreativno, prelepo, su samo neki od prideva sa kojim bih opisala radionicu ❤ Ivana nesebično deli svoje znanje i talenat, uživala sam slušajuci je i učiti od nje ❤

Tamara Fajs

Ivana je cvetna vila 🙂 Savršen spoj znanja, ljubavi prema onome što radi i nežne, a opet jake energije koju prenosi na sve prisutne. Toplo preporučujem njene radionice, ne samo zbog stečenog znanja, već sveobuhvatnog doživljaja, prosto deluju kao lek i za dušu i za telo. <3

Danica Marinković

Sjajan način da provedete kvalitetno par sati i naučite par predivnih stvari o aromakozmetici!
Iako sam u nekoj meri bila svesna mana komercijalne kozmetike, tek nakon Ivanine radionice je kod mene probudjena svest o lepoti i dobrobiti prirodne kozmetike.
Ivana je na divan način prenosila svoje znanje i mene definitivno zainteresovala da se ne zaustavim na ovoj jednoj radionici 🙂

Marija Olbina

Obožavam prirodu, bilje, etarska ulja i sve što se može napraviti od svega toga. Volim i radionice. Volim da učim, znanja nikada dosta ali je jako malo ljudi koji svoje znanje žele da prenesu na druge. Jedna osoba koja svoje znanje rado deli sa drugim ljudima na svojim radionicama Klementina, si ti Ivana.
Svi koji žele da prvenstveno prikupe ogromnu pozitivnu energiju, da misle da će poleteti posle radionice, da prikupe novo znanje neka posete tvoje radionice Klementina. Na radionicama sve sami radimo uz stručnu pomoć Ivane. Veoma je lepo osetiti dodir prirode i njen miris. Svima koji to žele bih preporučila radionice.

Jelena Ostojić

Uživala sam na radionicama! Ivana je veoma prijatna i rado svoje znanje i iskustvo deli s drugima. Puno sam naučila od nje.

Anita Njari

Svaka Ivanina radionica prirodne kozmetike je jedan novi doživljaj za sva čula.
U prijatnoj atmosferi, ispunjenoj mirisima najkvalitetnijih etarskih ulja i ostalih sastojaka za izradu prirodne kozmetike, pravo je uživanje prepustiti se Ivaninom stručnom izlaganju o dobrobiti i prednostima iste, za našu kožu, telo i duh.
Ivanine radionice su kreativne, edukativne, s dušom i za dušu.
Osim što se nauči toliko toga novog i interesantnog, radionice deluju meditativno i opuštajuće, a u isto vreme osećate neizmernu radost što ste baš tu, u tom trenutku, što radite nešto dobro za sebe.
Izuzetno poštujem Ivaninu posvećenost i ljubav ka prirodnoj kozmetici, kao i želju i volju da svoje znanje prenosi dalje.
Ako želite sebi (ili možda nekoj dragoj osobi) da poklonite nešto izuzetno, najtoplije preporučujem Ivanine radionice, baš kao i njenu prirodnu kozmetiku "Klementina".

Slađana Pajić

Prvi utisak je,predivna Ivana Milunović <3
Ako provedete bar kratko vreme sa njom uverićete se da je ona prava ''Cvetna Vila''.Sa njom je sve lako,lepo i mirišljavo 🙂
Svoje znanje nesebično prenosi sa lakoćom. Na njenoj obuci za izradu prirodne kozmetike za novac koji sam dala dobila sam mnogo,mnogo više od očekivanog. I što je takodje važno imam njenu podršku i dalje ,uvek spremna da pomogne.
Beskrajno ti hvala Ivana <3 zahvaljujući tebi ja danas uživam u svom poslu 🙂

Nataša Žigić