Aromaterapijom sam počela da se bavim 2012.godine kada sam se zaposlila u prodavnici aromaterapeutskih proizvoda jednog engleskog brenda. Prvi put sam imala priliku da pomirišem etarska ulja svih biljaka i da učim o njima kako bih znala koja ulja treba preporučiti za potrebe kupca. U prodavnici su na licu mesta nastajale individualne kreme i to je ono što me je inspirisalo da počnem sama da izrađujem svoju kozmetiku i gradim svoj brend. Ubrzo nakon toga nastala je aromakozmetika pod nazivom „Klementina“ dok se znanje i asortiman širio vremenom.

Ljubav prema aromaterapiji i stav da svaka koža zaslužuje individualnu negu su me inspirisali da kreiram aromakozmetiku „Klementina“

Početkom samouka u pravljenju svojih preparata, uživala sam približavajući se prirodi i samoj sebi na ovakav način.

Edukaciju počinjem 2014. godine u Strukovnom Udruženju praktičara aromaterapije „Aroma Tea“, pohađam kurs za malu školu aromakozmetike, učim za aromaterapeuta, a godinu dana kasnije završavam kurs masaže „Raindrop tehnika“.

2015.godine posećujem Pariz radi dalje edukacije i u aroma centru „Aroma Zone“ pohađam radionice za izradu aromakozmetike za lice, telo, kosu, program za sunčanje, kao i radionice prirodne šminke.

Od tada takve radionice vodim u Beogradu i ostvarujem misiju širenja znanja o prednostima aromaterapije i aromakozmetike.

Dve godine se bavim vođenjem radionica prirodne kozmetike u inostranstvu i kod nas, radeći grupne i indvidualne obuke za izradu aromakozmetičkih preparata.