Set Tri čvrsta šampona

1.850,00 RSD

 

  • Ukoliko volite da poklonite dragim osobama proizvod sa kojim ste zadovoljni ovaj set od tri čvrsta šampona je idealan ukoliko želite da poklonite svojim dragim osobama ili jednostavno uštedite i imate zalihu svog omiljenog proizvoda.
  • KoprivaProizvod kome je posvećena posebna pažnja gde se ručno bere kopriva iz okoline planine Rtanj. Zatim se suši i pretvara u puder koji je u velikom procentu u samom šamponu što se može videti po prirodnoj zelenoj boji ovog proizvoda.Kopriva sprečava opadanje kose, reguliše masnoću, jača kosu i daje joj sjaj.Šampon je obogaćen i sa marokanskom glinom koja će temeljno očistiti skalp i vlasište.Multani mitti je indijska glina koja se koristi u kombinaciji sa biljnim puderima za čišćenje kose. Posebno je ceni masna kosa, nežno uklanja nečistoće i mrtve ćelije. Apsorbuje i višak sebuma, revitalizuje i vraća kosi sjaj.

    Etarsko ulje čajevca, geranijum  i Kedar Atlas pomažu kod problema peruti zbog zbog antibakterijskog I antigljivičnog delovanja.

Šifra proizvoda: Set Tri čvrsta šampona Kategorije: ,

Opis

Ukoliko volite da poklonite dragim osobama proizvod sa kojim ste zadovoljni ovaj set od tri čvrsta šampona je idealan ukoliko želite da poklonite svojim dragim osobama ili jednostavno uštedite i imate zalihu svog omiljenog proizvoda.

Tri čvrsta šampona po 25g (ukupno 75g) upakovana su u jednoj aluminijumskoj kutijici zgodnj da sačuvate svoju čvrstu kozmetiku tokom putovanja.

Težina: 75g