Sunčalica

1.450,00 RSD

Čvrsta krema za lice i telo za sunčanje koja u sastavu sadrži zaštitna ulja, putere kao i UV blokator – cink oksid.
Koristi se tako što se sunčalica prisloni na telo i blagom masažom ona se topi u dodiru sa kožom.
Sunčalicu mogu koristiti odrasli i deca ali u periodu od 12-17h preporuka je da koža ne bude izložena direktno Suncu već da se u tom periodu zaštitimo sa šeširom i belim košuljama.
Kakao puter je poznat da se od njega dobija neverovatna boja koja traje tokom cele godine bez perutanja.
Shea puter iz Afrike neguje i štiti kožu i kosu što promoviše ono po čemu su afrikanke poznate a to je kvalitet kože i kose.
Karanja ulje Poreklom iz Indije, organsko ulje karanja bogato je flavonoidima, a posebno pongamolom. Ovo izuzetno aktivno utiče ima emolijentna svojstva i korisno je u sastavu nege protiv starenja u borbi protiv znakova starenja kože, posebno vezanih za sunce.
Urukum macerat poreklom iz Brazila po kome su poznati Indijanci jer su oslikavali tradicionalno kožu lica i dobili naziv „red skin“. Ulje je bogato beta karotenom čak sto puta više od šargarepe.
Štiti od sunca i komaraca.
Miris u Sunčalici nije fotosenzibilan i vodi nas na tropski beg okružen mirisom tropskog cveća sa postepeno ublaženim mirisom i suptilnom bazom meda i vanile.
Proizvod kada je dugo izložen direktnom suncu počinje da se topi i zato ga čuvajte u hladovini ili u nekoj kutijici ili teglici.
Može ostaviti masne tragove na odeći zato sačekajte da koža upije ili se obrišite peškirom pre oblačenja.
Važno :
Zero waste – „Bez otpada“ proizvod koji dolazi u drvenom pakovanju i ne ostavlja nakon ovog leta ambalažu koja zagađuje planetu kao i sam sastav proizvoda koji ne utiče na morski životinjski svet.
 
Težina: 70g
Kategorija: