Witchy set

1.600,00 RSD

 

 • Idealan poklon za sebe i sve drage osobe koje su na duhovnom putu.
 • Čvrsti šampon od koprive za kosu je proizvod koji je bez hemikalija i odgovara svim tipovima kose. Proces čićenja počinjemo sa prirodnom kozmetikom.
 • Kadilica od žalfije
 • Paljenje bilja može pojačati funkciju pluća, mozga i kože, ali i pročistiti vazduhEnergetsko čišćenje doma je istočnjačka praksa koja između ostalog uključuje paljenje aromatičnog bilja poput žalfije i tamjana. Informacije prikupljene u pedeset zemalja na pet kontinenta, a objavljene u časopisu Journal of Etnopharmacology otkrile su da ova metoda može značajno unaprediti kvalitet vazduha.Žuti Kalcit

  Kalcit je moćan pojačivač i pročišćivač energije. Samo prisustvo kalcita u sobi čisti negatvnu energiju iz okruženja i povećava vašu energiju. Unutar tela čisti statičnu energiju. Kalcit je aktivan kristal koji ubrzava razvoj i rast.Ovo je duhovan kamen povezan sa višom svešću koji olakšava otvaranje višim svesnostima i proročkim sposobnostima usmeravanju i vantelesnim iskustvima.
  Psiholoski, kalcit povezuje osećanja sa intelektom, stvarajući emotivnu inteligenciju. Kalcit ima pozitivan uticaj, posebno tamo gde je neko izgubio nadu i motivaciju.Pobeđuje lenjost, doprinoseći aktiviranju na svim nivoima
  Mentalno, kalcit smiruje um, uči razboritosti i analizi, stimuliše uvide, poboljšava memoriju. Olakšava prepoznavanje koja je informacija važna, a onda i njeno zadržavanje. Kalcit daje sposobnost da se ideje sprovode u delo. Ovaj kamen je koristan za učenje.
  Kalcit razlaže emotivni stres i zanemaruje ga smirenošću. Pojačava poverenje u samog sebe i sposobnost da se prevaziđu prepreke.Na suptilnom nivou, raspored odgovarajućih boja kalcita čisti, dovodi u ravnotežu i dopunjava energijom čakre.

  LECENJE   Kalcit čisti organe eliminacije. Potpomaže apsorpciju kalcijuma u kostima, ali razlaže kalcifikacije, jačajuci skelet i zglobove. Rešava probleme sa crevima i kožom. Kalcit stimuliše koagulaciju krvi i zaceljivanje tkiva. Jača imuni sistem i potpomaže rast kod male dece. Kalcit deluje brzo kao eliksir i može da se nanosi na kožu, čireve, bradavice i zagnojene rane. Na suptilnom nivou, kalcit čisti i puni energijom cakre.

Šifra proizvoda: Witchy set Kategorije: , ,

Opis

Witchy set sadrži:

– čvrsti šampon za kosu,

– kadilicu od žalfije

– kristal žuti Kalcit sa Ozrena