Radionica MAGIČNA ŽENA

Počinjemo sa nizom tematskih radionica „MAGIČNA ŽENA“ na kojima ćemo se upoznavati sa različitim temama iz oblasti magije, veštim ženama koje su u komunikaciji sa prirodom i precima koristeći svoje veštine kao zaštitu i za opšte dobro.

Kažu da je svaka žena Veštica ali postoje one koje su rođene sa zadatkom, one koje su inicirane i čije se znanje prenosi sa kolena na koleno a moć predaje ženskom detetu koje nastavlja misiju nakon bakine smrti.

Takva jedna vešta žena nam dolazi u Beograd sa Rtnja i zajedno sa Šumskom Vilom sa iste planine stvara magiju ove radionice na koju ste pozvani da se dobro zabavimo i saznamo mudrosti i običaje iz oblasti magije sa naših prostora.

Upoznaćemo se sa mističnim šamanskim obredima koji vuku korene još od davnina, biramo kao temu jednostavne elemente koje svakodnevno srećemo u našem modernom dobu bez da imamo uvid kakvu moć nose ti predmeti i kako se sve mogu koristiti.

Zakoračite u magičano iskustvo u krugu žena, upoznaćemo se sa obredima i elementima koje su naše bake koristile kako bi zaštitile i unele ravnotežu u svoj dom, jednostavnim instrumentima kao sto su suknja metla i bundeva.

Šta sve pravimo na radionici što nosite sa sobom pored fantastičnog predavanja ostaje tajna koju će poneti oni koji ovaj poziv osećaju.

Kako se dolazi na radionicu?
Metla i suknja

Kada i Gde se održava?
28.10.2023 16h-19h
Karaburma, Marijane Gregoran Prvi Prolaz. br.1

Koja je cena?
100e

Kako se prijaviti?
Prijava na telefon 0603103306
E-mail: klementinaradionice@gmail.com

Radionicu vodi Bojana @plavakisa @rtanjski_vrt zajedno sa domaćicom Ivanom @aromakozmetikaklementina

Mesta su ograničena i zato doleti na vreme! 🧹🍄😉

Poslednje edukacije

Radionica „Aroma & Skin Therapy“
Radionica sapuna 9.3.2024.
„BUM MARKET“ 16.12. od 9-16h
Lepota iz Maroka
Radionica čvrste kozmetike
Radionica SAPUNA
Happy Halloween
Radionica MAGIČNA ŽENA
Radionica sapuna 8. oktobar
Aroma Biljober 30.6-2.7.2023