Radionica „Aroma & Skin Therapy“

Svet aromaterapije i aromakozmetike otvara vrata posebnom kutku gde koračamo U SEBE i učimo više o mirisu duše i negovanju iste kao i praktične korake kako da na lak i zabavan način kreiramo nešto svojstveno prema našem stanju fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom.

Bilo da ste početnik ili ste već u ovoj temi neko vreme, svaka radionica donosi JEDINSTVENO ISKUSTVO i znanje iz oblasti aromaterapije gde učimo o pravilnoj i bezbednoj upotrebi eteričnih ulja i posvećujemo se određenim uljima koji će nas pripremiti za period BUĐENJA PROLEĆA i biljaka koje su nam važne za aktivaciju predstojećeg perioda.

Aromakozmetika je posebna zbog neverovatnog delovanja na sva čula koja osluškujete tokom nege fizičkog tela i podseća nas na ljubav koju svakog dana treba da damo prvenstveno sebi.

Praktična magija ove radionice je u kreaciji dva proizvoda sa kojima smo u dodiru svakog dana a to je izrada:

1. A R O M A B L E N D

2. K R E M A za lice

🌸 Aroma Blend je poput mini parfema koji pored arome se koristi za pulsne tačke na telu gde prilazimo kroz miris našem biću na holistički način i osnažujemo sebe pripremajući se za dan.

🌺 Krema za lice je za duboku hidrataciju koja je potrebna nakon hladne zime i za sve koji imaju problema da nađu adekvatnu kremu biće pravo otkrovenje formulacija sa posebnim emulgatorom koji ne stvara osećaj znojenja već hidrira, brzo upija, osvežava i priprema kožu da bude zdrava i blistava tokom celog dana.

Radionica i mirisna romansa se dešava u bajkovitom @zenski.prostor koji će učiniti susret magičnim, nezaboravnim i što je najvažnije korisnim znanjem koji stičete i nosite sa sobom: iskustvo, proizvode i zanat zlata vredan!

PROMOTIVNA CENA za prvu radionicu u NOVOM prostoru je 50e.

Mesta su ograničena i rezervišite na vreme Vaše mesto!

Kontakt: 0603103306
E-mail: klementinapro@gmail.com

Vreme: 11:30 – 14h
Adresa: Kneza Miloša br. 10 Beograd

Vidimo se u @zenski.prostor-u!

Poslednje edukacije

Radionica „Aroma & Skin Therapy“
Radionica sapuna 9.3.2024.
„BUM MARKET“ 16.12. od 9-16h
Lepota iz Maroka
Radionica čvrste kozmetike
Radionica SAPUNA
Happy Halloween
Radionica MAGIČNA ŽENA
Radionica sapuna 8. oktobar
Aroma Biljober 30.6-2.7.2023