Monoi Maska

2.000,00 RSD

Monoi Maska za kosu je kremasta bogata formula koja oporavlja, neguje i čini kosu sjajnom i mirisnom.

Macerat nežnih belih cvetova sa Tahitija u kokosovom ulju, tradicionalno neguje kožu i kosu tahićanki a posebno je cenjen zbog zavodljivog mirisa.

Superiorna mešavina sastojaka s predivnih koralnih obala ostrva Polinezije, u sebi sadrži ulja pulmerije, kokosa i monoi ulje, koja intenzivno neguju kožu, te uspostavljaju mir i harmoniju uma.

Pantenol je poznat kao sastojak koji se najčešće koristi za hidrataciju kože i kose. Ima sposobnost da za sebe vezuje vodu i na taj način štiti kosu i kožu od prekomernog isušivanja.

Zahvaljujući svojim moćnim svojstvima, pantenol je dobar izbor i za sve koji imaju tanku i retku kosu. Monoi Maska obogaćena je D-pantenolom koji intenzivno hrani kosu, povećava cirkulaciju krvi i pospešuje implementaciju hranljivih sastojaka u vlasi i kožu glave. Na taj način se podstiče zdrav rast novih dlaka i povećava volumen postojećih. Zahvaljujući redovnoj upotrebi proizvoda sa pantenolom tanka kosa može biti zanosna.

Monoi Maska na bazi pantenola omogućavaju jačanje i obnavljanje slabe i tanke kose, sklone pucanju i opadanju. Olakšavaju raščešljavanje kose, dajući joj fleksibilnost i mekoću već nakon prve upotrebe. Time se znatno smanjuje pucanje vlasi.

Pakovanje 200ml

Categories: ,